skip to Main Content

Vlootschouw

Een organisatie is een verzameling individuen. Een succesvolle organisatie is een verbond van de juiste mensen met het oog op een voor hen heldere missie. Om inzicht te krijgen in de kracht en aandachtspunten van het team als geheel en van de mensen binnen het team hebben wij de Boardtrust Vlootschouw ontwikkeld. In het vlootschouw traject gaan wij met u in op: ambitie, missie, visie en strategie en zetten wij de huidige cultuur en teamleden af tegen cultuur en team dat nodig is voor het bereiken van de ambitie. Zo verkrijgt u inzicht in de kansen, de kracht en de aandachtspunten van het team en krijgt het individu richting en duidelijkheid in de te nemen stappen, individueel en samen.

Succes betekent weten waar je heen wilt en hoe je daar komt

Succes betekent weten waar je heen wilt, hoe je daar komen kunt en wat dat vraagt van de bemanning. Met de Vlootschouw maken teams zich klaar om samen dat succes te gaan realiseren. Individuele managers vullen voorafgaand aan een teamsessie de drijfveren analyse vragenlijst in. Op basis hiervan krijgen ze tijdens de teamsessie die een dag duurt inzicht in de kansen, de kracht en de aandachtspunten van het team. Iedere analyse zal in relatie tot de korte- én middellange termijn (1-3 jaar) doelstellingen gemaakt worden.

Vlootschouw
aanpak en resultaat

Met de Vlootschouw analyseren we de kracht en aandachtspunten van het managementteam in relatie tot de organisatiedoelstellingen. Met als resultaat:

  • Drijfveren analyse, ambitie check, en cultuurscan;
  • Inzicht in de individuele krachten en aandachtspunten van de teamleden en in dat van het team als geheel;
  • We bereiden de volgende stappen voor, zodat de Vlootschouw van inzicht en plan, in actie kan worden omgezet;
  • Desgewenst kunnen wij, wanneer teamleden daarvan op de hoogte zijn gesteld, een positief of negatief advies uitbrengen.

Ook een onafhankelijk oordeel?

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2021 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top