Ga naar hoofdinhoud

Ron Nap

Ruim 20 jaar ervaring in het werken met DGA & Familiebedrijven, een bedrijfskundige basis en een postdoctorale opleiding Management Consultant, geven mij het zelfvertrouwen om mijn klanten als expert op search en opvolgingsvraagstukken te bedienen. Complexe vraagstukken motiveren mij. Echt bijdragen aan de oplossing van de klantvraag en de klanten van Boardtrust verder helpen en tevreden maken is wat mij drijft. Mijn klanten weten dat ik zeg wat ik vind en ze begrijpen dat ik het doe om hen te helpen. Dat dit soms schuurt hoort daarbij.

Werken met ondernemers spreekt mij aan. Er zijn zoveel mooie, succesvolle, voor de buitenwereld redelijk onzichtbare, bedrijven actief op de industrieterreinen in Nederland waar ik voor heb mogen werken en graag voor wil werken. Ondernemers die met hun hart en emotie werken. Dat past bij mij!

Zowel zakelijk als privé houd ik van de connectie met mensen. Mijn persoonlijke leven speelt zich grotendeels af in Oegstgeest waar ik woon met mijn vrouw, die kliniekmanager is. Onze drie studerende kinderen zijn min of meer uitgevlogen. In mijn vrije tijd sta ik met veel plezier op de golfbaan en kijk ik graag naar voetbal. Als geboren en getogen Groninger is FC Groningen natuurlijk mijn club maar ik zit ook graag bij Ajax op de tribune.

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2022 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top