skip to Main Content

Riëtte Blacquière

Ik ben gericht op het behalen van resultaten en het leveren van hoge kwaliteit. Ik word blij van dingen die zorgvuldig en goed zijn uitgevoerd. Stel hoge eisen aan mezelf, collega’s en medewerkers, maar ik ben mij er goed van bewust dat vooral motivatie en helderheid over het waarom de sleutel zijn tot succes. En van succes wordt iedereen blij! Analytisch, gestructureerd, georganiseerd, kritisch, flexibel en voortvarend zijn kernwoorden waarmee ik door mensen in mijn omgeving wordt beschreven. Soms misschien een beetje veeleisend en scherp.

Mijn loopbaan ben ik begonnen als fysiotherapeut en daarmee heb ik goed leren doorvragen en doorzoeken om de ‘vraag achter de vraag’ helder te krijgen, want dat is het begin van de oplossing. Deze vaardigheid heeft me in alle fasen van mijn loopbaan goede dienst bewezen. Verder opgeleid bij Randstad met ‘kennen, dienen en vertrouwen’ en simultane belangenbehartiging in zeer diverse rollen en functies. Belangenbehartiging, service en kwaliteit waren de kernwoorden voor mijn rol als directeur bij The American Chamber of Commerce. In de jaren daarna woonde ik langere tijd met mijn man in het buitenland waar ik het voorrecht had om in een internationale setting veel nieuwe mensen en culturele aspecten te leren kennen.

Bij Boardtrust houd ik me bezig met de organisatorische zaken en kantooraangelegenheden die komen kijken bij een jong en ondernemend bedrijf. Het is een plezier om met de inspirerende collega’s van Boardtrust te mogen werken.

Ik ben geen echte sporter maar houd mezelf wel in conditie met Pilates en een beetje hardlopen. Ik wandel wel graag, zowel in de natuur als in grote steden. Verder vul ik mijn vrije tijd o.a. met bestuurswerk, lezen, Franse films, interieurstyling en gezelligheid met familie en vrienden.

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2022 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top