Ga naar hoofdinhoud

Olaf Sterkenburg

Met een basis in strategie consulting en inmiddels ruim twintig jaar ervaring in diverse rollen in familiebedrijven en family offices vind ik het prachtig om lid te zijn van de Raad van Advies van Boardtrust. In mijn dagelijkse rol bij Koramic Holding NV investeren wij in organisaties, vaak MKB-bedrijven. Werken met ondernemers, groei en verandering is waar mijn werk over gaat. Succes zit voor mij in echte verbinding, in durf en vooral creatief zijn. Willen begrijpen waar het over gaat, de mensen maken het verschil.

Ik ben daarin recht door zee, praat graag met alle niveaus en wil graag begrijpen hoe onze klanten geld verdienen bij hun klanten. Plezier hebben is daarin kritiek, vragen stellen essentieel en feedback geven misschien wel het allerbelangrijkste. Dit is ook hoe ik denk toegevoegde waarde te kunnen hebben voor Boardtrust.

Ik woon vlakbij Haarlem. Mijn vrouw werkt als Managing Director in een prachtige MKB-onderneming in natuursteen. Samen hebben wij een dochter die net begonnen is aan haar avontuur op de lagere school. Haar ontdekkingstocht in dit leven vind ik adembenemend en relativerend. Naast werken en ons gezin, sport ik graag en vind ik uitdagingen prachtig. Van toerskiën tot triatlon, van de alternatieve Elfstedentocht tot aan Alpe d’HuZes. Ik ben tevens vrijwillig voorzitter van de Raad van Toezicht van de Nederlandse Cystic Fybrosis Stichting, de patiëntenvereniging voor mensen met taaislijmziekte.

 

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2022 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top