Ga naar hoofdinhoud

Karlijn L’Ortye

Ik ben al jong begonnen met werken en heb naast mijn werk altijd studies en opleidingen gedaan. Je bent immers nooit uitgeleerd. In de afgelopen 18 jaren als ondernemer heb ik meerdere bedrijven opgezet: het eerste P.A. bureau van Nederland, een trainingsbureau dat marktleider is geworden en diverse online learning tracks. De laatste jaren sta ik naast ondernemers, directeuren en bestuurders om van binnenuit organisaties te begeleiden bij de persoonlijke groei van medewerkers. Ik ben maatschappelijk actief in verschillende besturen, ben toezichthouder en ik ben momenteel directeur van de NCD, Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren.

Als ondernemer in hart en nieren zie ik altijd en overal kansen en mogelijkheden. Waar mijn hart sneller van gaat kloppen is een verandering of beweging creëren. Een cultuuromslag, een reorganisatie, een transformatie. Zoeken en vinden wat goed is en iedereen op de juiste plek krijgen. Resultaat: gelukkige medewerkers, duidelijke gezamenlijke missie en een grotere sociale en maatschappelijke impact.

Ik was vereerd toen Boardtrust mij vroeg of ik toe wilde treden tot de Raad van Advies want ik heb een zwak voor ondernemers en familiebedrijven. Omdat mijn ouders en grootouders een bedrijf hadden weet ik als geen ander dat het familiesysteem en het organisatiesysteem flinke uitdagingen kunnen bieden. Dit vraagt om een holistische aanpak. In Boardtrust zie ik dit en ik ben daarom zeer gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de ambities van Boardtrust.

 

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2022 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top