Ga naar hoofdinhoud

Jasper ter Braak

In 1998 ben ik begonnen met ondernemen. Een startup, van niets iets maken. Heel leerzaam, een spoedcursus om alle facetten van een bedrijfsvoering te leren kennen. Daarna (2008) ben ik 10 jaar adviseur geweest van ondernemers in het MKB, op het gebied van bedrijfsopvolging. In 2018 ben ik wederom een eigen dienstverlenende onderneming gestart. De rode draad in mijn loopbaan is dienstverlening, in mijn leven is het mijn DNA.

Ondernemerschap heeft iets speciaals, iets magisch voor mij. Zeker bezien vanuit mijn rol, waarbij ik ondernemers ondersteun en adviseer bij opvolgingsvraagstukken en het maken van strategische keuzes. Achter een façade van een onderneming gaat vaak zoveel schuil: creativiteit, inspanningen op persoonlijk én teamvlak, successen en teleurstellingen, het creëren en bouwen van een eigen DNA. En elke eigenwijze ondernemer is hierbij uniek, doet het op zijn manier. Eigenwijs betekent voor mij dus op eigen wijze. Ik heb honderden ondernemers gesproken en hun bedrijven van binnen mogen zien en elke keer is het weer anders. Dat maakt dat het nooit verveelt en altijd veelzijdig blijft.

Ik ben gefascineerd door ontwikkeling. Van de onderneming, maar vooral van de mens die er sturing aan geeft alsmede alle medewerkers die er werken. Eenieder heeft hierin zijn eigen rol en verantwoordelijkheid. Wat je doet, doe het goed, met alles wat je in je hebt. Ik ben mensgericht, een verbinder. Werken met mensen en voor mensen inspireert mij. Keuzes maak je met je hoofd, maar uiteindelijk met je hart. Dat spreekt de waarheid, je ratio kan je nog wel eens op een dwaalspoor zetten. Ondernemers hierin bijstaan doe ik altijd met het einddoel voor ogen. Als je dit helder voor ogen hebt, leidt er altijd een weg heen en die weg afleggen is opwindend, spannend, soms eng maar altijd de moeite waard.

Naast dat ik energie krijg van mensen, krijg ik dat van sporten. Ik voetbal graag, loop regelmatig hard en fiets veel in de zomer, als de dagen langer en mooier zijn en de omgeving er iets kleurrijker uitziet. ‘Mens sana in corpore sano.’ Ik ben getrouwd, heb een heel lieve dochter en kom zelf uit een fijn gezin. Boardtrust voelt ook als een familie, met een heldere visie en een eensgezinde missie: u als ondernemer bijstaan in de volgende fase van uw onderneming.

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2022 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top