Ga naar hoofdinhoud

Janneke van Griensven

Nieuwsgierigheid. Wat beweegt mensen, waarom doen ze wat ze doen. Is wát ze doen wel wat ze ten diepste willen doen. Dit is een rode draad in mijn leven en blijft mij eindeloos boeien. Nieuwsgierig naar mensen én naar organisaties en de verbinding tussen deze twee. Want organisaties floreren en excelleren wanneer de juiste mensen op de juiste plek zitten en het volle potentieel uit de mensen wordt gehaald. Daarbij is talent context-afhankelijk. Iedereen heeft een omgeving nodig waarin hij of zij van toegevoegde waarde is.

Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van ‘Menselijk Kapitaal’. In recruitment, management & talent development, executive search, organisatie advies, leiderschapsontwikkeling en coaching. Zowel voor de publieke sector, corporate omgeving als het MKB-bedrijven. Hierdoor heb ik een breed perspectief ontwikkeld op wat (minder) effectief is in organisaties en hoe het ook anders kan.

Sinds november 2020 werk ik als zelfstandig en geaccrediteerd coach met leiders en professionals op het gebied van (persoonlijk) leiderschap. Ik heb hiertoe onder andere de opleiding Intuïtief Coachen gevolgd. Mijn overtuiging is dat wanneer leiders zowel ratio als intuïtie in kunnen zetten, ze in staat zijn echt duurzame verandering te faciliteren. Bij zichzelf en bij hun team/organisatie.

Naast coach, ben ik vanuit mijn bedrijf VIVID Coaching & Consultancy, actief als trainer en consultant voor middelgrote ondernemende bedrijven met een groeithema (DGA- en familiebedrijven, scale-ups, al dan niet PE-owned).

Geboren in een warm, hecht onderwijzersgezin uit Twente met vier kinderen is omzien naar en interesse in elkaar mij met de paplepel ingegoten. Andere belangrijke waarden waarmee ik ben groot gebracht zijn respect, eerlijkheid, nieuwsgierigheid en positiviteit. Inmiddels moeder van vier prachtige dochters, merk ik dat weten waar je voor staat en leven vanuit je kernwaarden heel belangrijk is. Het is een kompas. En helpt je bij het maken van belangrijke, maar ook alledaagse keuzes.

Naast het runnen van mijn eigen bedrijf, breng ik graag veel tijd door met man en kinderen, familie en vrienden. Groots genieten van kleine dingen. Mijn batterij laadt verder op van sporten (schaatsen en fietsen), lekker eten (en koken).

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2022 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top