Ga naar hoofdinhoud

Fransje Boers

Als je beweging of vooruitgang wil creëren in je organisatie, team of bij een medewerker, sta ik graag aan je zijde. Vanuit dat wat we aantreffen en wat gewenst is, gaan we samen onderzoeken, belichten, bespreekbaar maken, verhelderen, verbinden en bouwen. Wat groot of lastig lijkt, maak ik klein, bespreekbaar en behapbaar. Als je de dingen aangaat, komt er ruimte zodat de energie weer kan stromen en zaken tot bloei kunnen komen. Vanuit betrokkenheid en enthousiasme, help ik individuele medewerkers en teams met een praktische, oordeelvrije, blik (weer) op weg.

Sinds 2013 houd ik me vanuit mijn eigen bedrijf bezig met het creëren van beweging bij mensen in organisaties. Door middel van (team)coaching, training en verandertrajecten. Bij vraagstukken rondom cultuur(verandering), missie/visie, teamontwikkeling en samenwerking, (persoonlijk) leiderschap, bevlogenheid, impactvolle interactie, burn out, vitaliteit en werk-privé balans. Op alle niveaus in de organisatie, van directie tot uitvoering en in zeer uiteenlopende branches.

Begeleiding bij organisatieprocessen, financiën of strategisch management kun je beter bij een ander neerleggen. Echter, wanneer het over mensen en gedrag gaat, kan ik putten uit mijn ervaring en achtergrond in communicatiemanagement en organisatiepsychologie, Management Drives, Voice dialogue en systemisch- en lichaamsgericht werk.

Samen met mijn man, twee dochters en hond woon ik in de weilanden bij IJsselstein. Ik houd van dansen, gezelligheid, in de natuur zijn, reizen, theater, sporten en QiGong.

Als je meer wilt weten: www.fransjetraint.nl

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2022 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top