Ga naar hoofdinhoud

Frans van den Berg

Als persoon ben ik energiek, extravert en ondernemend. Van nature resultaatgericht, analytisch en mensgericht met een sociaal hart. Ik ben gedreven en hulpvaardig, steeds zoekend naar verbinding en oplossingen voor complexe vraagstukken in organisaties en bedrijven. Daarbij ga ik graag uitdagingen aan en kom ik tot de beste resultaten in teamverband. Maak mij graag nuttig met opgedane ervaring bij zowel overheid (ruim 30 jaar Defensie) als bedrijfsleven (alweer 13 jaar) in m.n. operationeel management, personeel, veranderingsprocessen en business development. Ik heb sterk geloof en vertrouwen in de mens en ben ervan overtuigd dat de meeste mensen meer kunnen dan ze zelf denken. Voor mij is de succesformule voor ondernemingen en organisaties gelegen in verbinden, vertrouwen, informatie delen en samenwerken.

Plezier in werk, intrinsieke motivatie, creativiteit en inventiviteit gelardeerd met humor zijn voor mij erg waardevol. Streef altijd naar het best mogelijke resultaat met breed gedragen oplossingen die mensen binden, boeien en motiveren. Bij Boardtrust richt ik me op relatiebeheer, uitbouwen van het netwerk en business development.

Ik woon in landelijk Barsingerhorn, gelukkig getrouwd met Annemarie en samen hebben we 5 kinderen (allemaal met partner) en 3 kleinkinderen, 4e op komst. Is fantastisch om te zien hoe de inmiddels ruimschoots volwassen kinderen zich ontwikkelen, heerlijk om daar ook deel van uit te maken en geweldig dat ze af en toe ook nog je advies vragen. Hou erg van musea, theater en klassieke concerten, lees veel en luister graag naar muziek. Heb brede interesse in onder andere binnenlandse en buitenlandse politiek, economie en geschiedenis. Recentelijk een debatingclub opgericht waarin we eens per maand relevante maatschappelijke thema’s bespreken en meningen en ideeën aan elkaar toetsen. Daarnaast heb ik plezier in reizen, fietsen, strandwandeling en tennis. Naast Boardtrust ben ik verbonden aan De Argumentenfabriek.

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2023 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top