Ga naar hoofdinhoud

Frank ten Doeschate

Aan de tafel van de DGA en van het familiebedrijf voel ik mij thuis!  Waar het gesprek gaat over de gewenste expansie van de onderneming. En waar mijn expertise wordt gevraagd bij vragen over de daarbij passende inrichting van de topstructuur en de invulling van directiefuncties. Enerzijds rekening houdend met, zoals wij het bij Boardtrust noemen, het DNA van het bedrijf en anderzijds met de beoogde ontwikkeling die is ingezet. Kortom: als adviseur werk ik met plezier samen met ondernemers om een bijdrage te leveren aan de toekomst van het bedrijf. Dat zijn grote woorden, maar dat is in essentie wel datgene wat ik vanuit Boardtrust doe.   

Ook met pakweg 30 jaar advieservaring blijft het keer op keer boeiend organisaties en mensen diepgaand te leren kennen. Wat zijn de dromen, de idealen, de drijfveren, de talenten, de kennis en de tekortkomingen? Hoe wordt er samengewerkt? Ofwel: wat is de context waarbinnen gewerkt wordt. En, niet onbelangrijk, welk type leiderschap heeft de onderneming nodig om sturing te geven aan de volgende fase van het bedrijf.  

Deze input vormt mijn vertrekpunt voor het gesprek met kandidaten waarin ik met hen samen onderzoek of de propositie die voor ligt optimaal past en tot een duurzame verbinding met mijn opdrachtgever leidt. Mooi om hierin de verbindende schakel te kunnen vervullen.  

Ik woon in Oegstgeest, ik ben gehuwd en vader van vier zonen. In mijn vrije tijd vind je me in de zomer met de sloep op de Kaag of op één van de singels in Leiden. Op de racefiets zit ik graag, maar niet vaak genoeg en in de winter is skiën mijn favoriet.  Met de wekelijkse beweging in de sportschool compenseer ik mijn zittende beroepsbestaan.  

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2023 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top