skip to Main Content

Femke Storm

Wat mij drijft? Het uitlokken, faciliteren en tot stand brengen van ontwikkeling en groei. Het potentieel van individu, team, organisatie of samenwerking optimaal tot uiting laten komen. Liefst nog voorbij het potentieel dat voor henzelf zichtbaar is. Het ontstaan van nieuwe inzichten, onverwachte ontmoetingen en hervonden vertrouwen en energie. Daar draag ik met passie aan bij. Daarom doe ik wat ik doe. Bouw ik met Boardtrust een organisatie waar ondernemende professionals floreren en adviseer en coach ik managementteams. Als headhunter breng ik duurzame connecties tot stand die passen bij de essentie en ambitie van zowel de organisatie als de kandidaat. Ik sta bekend om mijn vermogen om complexe zaken simpel maken en met zichtbaar plezier de juiste verbindingen leggen. Nieuwsgierig van aard, energiek en ondernemend. Zowel zakelijk als privé hou ik van problemen, de mouwen opstropen en beginnen met oplossen.

Het zal niet verbazen dat ik een brede achtergrond heb. Analytisch denkvermogen van mijn studie rechten met de kennis van wat mensen beweegt van mijn studie psychologie. Het ‘vak’ geleerd bij Ebbinge, ondernemerschap ontwikkeld met Aimforthemoon en Lab Rooms. Met Boardtrust komt het voor mij samen – het bouwen van ondernemingen en ontwikkelen van mensen en teams.

Random Trivia: Ik woon in Amsterdam, heb een fantastische dochter die met dezelfde nieuwsgierig- en gretigheid naar de kleuterschool gaat. Ik hou van beweging, van hardlopen en racefietsen tot boksen en crossfit. Mijn roots liggen in het Noord-Hollandse Hoorn waar ik vooral een dosis nuchterheid en West-Fries werkethos van heb meegenomen. Naast Boardtrust ben ik voorzitter van het bestuur van NL Cares en draag ik bij aan meer verbinding en begrip in de wereld om ons heen.

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2021 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top