Ga naar hoofdinhoud
Raad van Advies

Edo van Haarlem

Sinds mijn studie Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden ben ik inmiddels dertig jaar werkzaam als belastingadviseur, waarvan de laatste twintig jaar als partner bij Wolfsbergen Van Haarlem Accountants en Belastingadviseurs.

Ik adviseer het MKB, met name familiebedrijven, directeuren-grootaandeelhouders en vermogende particulieren. Daarnaast los ik complexe vraagstukken op het gebied van onroerend goed op, zoals keuze van beleggingsvormen, financieringswijzen en vraagstukken omtrent omzet– en overdrachtsbelasting.

In mijn adviespraktijk sta ik altijd naast de ondernemer en adviseer ik alsof het mijn eigen onderneming betreft. De relaties zijn hierdoor zeer persoonlijk en ik trek samen met de ondernemer op om de gestelde doelen te bereiken. Bij familiebedrijven speelt vaak het opvolgingsvraagstuk waar kinderen een belangrijke rol kunnen gaan spelen. Naast alle fiscale aspecten betrek ik ook graag de menselijke kant van de zaak bij de opvolging.

Mijn privéleven speelt zich af in de Randstad. Als trotste ouders van twee kinderen, die beiden reeds zelf hun levenspad hebben gevonden, genieten wij van het familieleven en hebben mijn echtgenote en ik ook tijd voor het onderhouden van onze sociale contacten en onze hobby’s zoals reizen. Ik probeer zo nu en dan te golfen en ik ben een redelijk fanatieke wielrenner.

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2022 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top