Ga naar hoofdinhoud

Bastiaan Nap

Op dit moment zit ik in de laatste fase van mijn studerende carrière.Na mijn bachelor Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Amsterdam, ben ik toegelaten tot de premaster Entrepreneurship aan de Vrije Universiteit. Deze heb ik succesvol afgerond en ik hoop in de zomer van 2023 mijn master Entrepreneurship aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam af te ronden.

In het veld van bedrijfskunde zijn er talloze specialisaties, maar de keuze is voor mij op de richting ondernemerschap gevallen omdat ik heb gemerkt dat ondernemers vaak heel energieke mensen zijn met een proactieve houding. Dit type mens haalt in mij het beste naar boven, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Ik werk graag in een dynamische omgeving waar de medewerkers hun eigen verantwoordelijkheden krijgen. Waar hard wordt gewerkt, maar ook veel gelachen. Daarbij heb ik de ambitie om uiteindelijk zelf te ondernemen of leiding te geven bij een interessant, ondernemend bedrijf. Ik krijg energie van meedenken, helpen met het maken van keuzes en ik heb een natuurlijke interesse in hoe bedrijven van binnenuit werken.

Ik ben bij Boardtrust terecht gekomen omdat mijn vader één van de oprichters is. Na een aantal jaren vanaf de zijlijn – ‘aan de keukentafel’ – de start en groei van Boardtrust te hebben gezien en gehoord, ben ik gestart als Research Analyst. Ik breng sectoren en markten in kaart en houd me bezig met het vinden van kandidaten. Ik ben een nieuwsgierig persoon en vind het gaaf om bij bepaalde vraagstukken dé juiste match te vinden.

In mijn vrije tijd ga ik, met lekker weer, het liefst naar de golfbaan. Daarnaast loop ik hard voor de conditie en ga ik graag op wintersport. In het weekend drink ik graag een biertje met vrienden. Tot slot ben ik een enorme liefhebber van Formule 1 en kijk ik graag voetbal, ook al is dat als FC Groningen supporter vaak geen pretje

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2022 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top