Ga naar hoofdinhoud

Anouk Schaap

Ik vind het geweldig om vanuit rust, observatie, lezen, reflecteren en in verbinding met anderen in actie te komen. Gefascineerd door de mens en het brein en kan hier eindeloos over lezen en leren. Ik heb jarenlang gewerkt in de financiële wereld en met bewondering aanschouwd wat daar allemaal gebeurde. Op het moment dat ik uit deze wereld stapte wilde ik het anders gaan doen, niet alleen voor mezelf maar vooral voor de leiders en de mensen binnen organisaties. Om dat te kunnen doen moest ik mezelf herontdekken en ben ik verschillende avonturen aangegaan. Ik heb met veel vallen en opstaan ontdekt waar mijn kracht ligt en hoe ik dit kon vertalen in mijn onderneming. De combinatie van het podium pakken (talks en trainingen), op zowel grote events als binnen organisaties, en het 1:1 werken met management en met name CEO’s geeft me energie en inspiratie.

Bewust Leiderschap introduceren bij leiders en hun organisaties vroeg van mij om dit zelf volledig te belichamen. Ik geloof erin dat je organisatie zover kan groeien als jij zelf bent, dat geldt ook voor mij. Zelfkennis is de sleutel om je organisatie toekomstbestendig te maken maar het gaat uiteindelijk niet over jou als leider. Het gaat over het luisteren naar de mensen en alle stakeholders, het dienen van jouw organisatie en samen een bewuste lange-termijn impact creëren.

Ik houd intens veel van mijn werk maar liefde staat altijd op nummer 1. Dat zit in al die kleine momenten van wandelingen met de hond, in plassen stampen met mijn nichtje van drie jaar, knuffelen met mijn neefje van 7 weken, keihard dansen in de club en het delen van eten met vrienden. Ik heb veel van de wereld gezien maar ik voel me steeds meer thuis in Nederland, ondanks dat blijf ik enorm houden van reizen. Ik werk ook niet alleen in Nederland maar ook in België, Duitsland en Zweden (en daar blijft het niet bij).

In de financiële wereld heb ik verschillende leidinggevende posities gehad en werkte ik in zowel Nederland als België en Frankrijk en heb zowel kleine (4fte) als relatief grote (30 fte) teams aangestuurd. Als vicevoorzitter van de Ondernemingsraad ook gewerkt met de Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen. Na mijn corporate ervaring heb ik 1,5 jaar gewerkt aan het opzetten van The Present, een stichting die het MKB koppelt aan initiatieven voor vluchtelingen en ben daarna begonnen met mijn eigen bedrijf.

Op mijn website leest u meer over mijn  www.anoukschaap.nl

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2022 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top