English

RvA & RvC

Boardtrust helpt ondernemende bedrijven groeien. Dat betekent ook: zorgen voor de juiste ondersteunende organisatiestructuren. Steeds meer DGA- & familiebedrijven kiezen voor een Raad van Advies (RvA) of Raad van Commissarissen (RvC). Boardtrust adviseert ondernemers en directies hierbij. We helpen bij het instellen van een RvA of RvC, bij het vervullen van open posities en blijven waar gewenst ook daarna betrokken.

Waarom een RvA of RvC bij een DGA- of familiebedrijf?

Een RvA of RvC is een professionele sparringpartner, die kan helpen bij het aanscherpen en bereiken van doelstellingen en zo bijdraagt aan het succes van uw onderneming. Goede ondernemers kennen hun eigen kracht en verzamelen adviseurs en specialisten om zich heen om hun zwakke punten te versterken. Zeker in processen als bedrijfsopvolging, het aannemen van externe directieleden, exponentiële groei en/of de executie van een buy & build-strategie, is een extra paar objectieve ogen waardevol. Een RvA of RvC houdt u als ondernemer scherp in de hectiek van alle dag, inspireert met nieuwe inzichten en kan als onafhankelijke derde soms de hete kolen uit het vuur halen.

“Een goede RvA of RvC draagt bij aan het succes van uw onderneming”

Frank ten Doeschate

Boardtrust: advies en begeleiding.

Een RvA of RvC is een middel en geen oplossing an sich. Bovendien heeft een RvA of RvC pas echt toegevoegde waarde wanneer zij weloverwogen en doelmatig wordt ingesteld en gebruikt. Dat is waar wij bij Boardtrust in gespecialiseerd zijn: het instellen en begeleiden van een passende RvA of RvC . Daarbij geven wij eerlijk advies en maken wij gebruik van ons zorgvuldig opgebouwde netwerk om de juiste adviseurs of toezichthouders voor uw DGA- of familiebedrijf te selecteren. Of u nu al een langlopende RvA of RvC hebt die u wilt verrijken of op het punt staat er voor het eerst een in te stellen, ons team helpt u op de juiste weg.