English

Interim Management

Bij Boardtrust staat duurzame search centraal. Maar, pragmatisch als we zijn, begrijpen we dat snelheid soms het sleutelwoord is. Of dat een vraag zo afgebakend of van tijdelijke aard is, dat een andere oplossing beter past: Interim Management. De slagkracht en snelheid van een interim-directeur die altijd ‘van buiten’ blijft, kan voor een DGA- of familiebedrijf onmisbaar zijn.

Waarom Interim Management voor DGA- & familiebedrijven?

Interim Management en DGA- & familiebedrijven lijken twee uitersten die weinig gemeenschappelijk hebben. Toch kan Interim Management soms nodig zijn. Zeker wanneer binnen uw DGA- of familiebedrijf expertise of leiderschap ontbreekt – bij ontwikkel- of verandertrajecten, professionalisering of groei. Omdat er nú momentum benut moet worden. Of omdat het nodig is om een frisse wind door de organisatie te laten waaien. Interim Directeuren zijn als geen ander in staat om op hoog tempo de organisatie (weer) in beweging te krijgen en toekomstbestendig te maken. Met de onafhankelijke positie en rol, deskundigheid en ervaring van een interim-directeur haalt u tempo en energie in huis.

“Een goede Interim Directeur betaalt zichzelf altijd terug”

David Fockema Andreae

Boardtrust: snelheid, oplossend vermogen én een kwalitatief netwerk.

Wij weten uit ervaring: een goede Interim Directeur betaalt zichzelf altijd terug. Bij Boardtrust beschikken we over de snelheid, het oplossend vermogen en het kwantitatieve én kwalitatieve netwerk dat u nodig heeft. In een kwartiertje beantwoordt u de belangrijkste vragen over de interim-opdracht, waarna wij meteen voor u aan de slag gaan. Als het moet, zorgen we dat u binnen 48 uur in gesprek bent met potentiële kandidaten: ervaren Interim Directeuren met daadkracht, souplesse en een bewezen track record, die bij uw organisatie én de opdracht passen. Blijkt de Interim Directeur een gouden match? Dan zorgen we graag voor een soepele overgang van interim naar vast.

David Fockema Andreae

Associate Partner