English

Executive Search

Bij Boardtrust weten we dat een duurzame match een stevige basis is voor gezamenlijk succes. Onder duurzaam succes verstaan we dat kandidaten en opdrachtgevers keer op keer worden bevestigd dat de keuze die zij hebben gemaakt, echt de juiste keuze is. Dát is de missie van Boardtrust.

Waarom Executive Search voor DGA- & Familiebedrijven?

Door te investeren in Executive Search kunnen eigenaren en families de toekomst van hun bedrijf veiligstellen, de harmonie binnen de familie borgen en hun nalatenschap voor de volgende generatie verzekeren. Het juiste management of directieteam is het fundament van de organisatie. Executive Search zorgt daarvoor en geeft daarmee zekerheid en gemoedsrust.

“Als partner investeren we veel tijd in kennismaking.”

Ron Nap

Boardtrust: kwalitatief en effectief maatwerk.

Uw DGA- of familiebedrijf is uniek. De aanpak van Boardtrust is dat ook. Met onze jarenlange ervaring en diepgaand begrip van de complexiteit van familiebedrijven is ons team in staat om kwalitatief en effectief maatwerk te leveren. Oftewel, de juiste duurzame fit voor uw bedrijf. Vast of interim. U wilt een sleutelpositie invullen, een opvolgingsplan implementeren of concurrerend blijven? Wij helpen u de beste oplossing vinden.

En ook: een solide basis en een onafhankelijke fee.

Bij Boardtrust investeren we veel tijd in de kennismaking. Wat is uw vraag of behoefte? Is er een klik? Kunnen we u – wanneer het er straks echt om gaat – van eerlijk advies voorzien, ook als dat niet is wat u op dat moment wilt horen? Als we op één lijn zitten, gaan we snel van start. De nieuwe CEO is er liever vandaag dan morgen. Voor al onze diensten hanteren we een eerlijke, flat fee. Zo weet u waar u aan toe bent en borgen wij onze onafhankelijkheid en objectiviteit als adviseur.

“Onze fee is niet inkomensafhankelijk omdat onze inzet dat ook niet is.”

Femke Storm