English

Sabine van Es

Operations

“Ik word blij van regelen en organiseren.”

Service & Kwaliteit

Organiseren en plannen zit in mijn genen. Ik houd ervan als zaken efficiënt en goed geregeld zijn. Voor Boardtrust ondersteun ik de partners bij het onderhouden van de contacten met hun relaties, maak afspraken en beheer verschillende projecten om samen de beste kwaliteit aan onze klanten en kandidaten te leveren. Mensen noemen mij een aanpakker. Als er iets geregeld moet worden, ben ik vaak de eerste die mijn vinger opsteekt.

Kunstgeschiedenis & Organiseren

Na mijn studie Kunstgeschiedenis in Leiden ben ik gaan werken bij het internationale veilinghuis Christie’s in Amsterdam. Een dynamische wereld waar veel samenkomt; kopers en verkopers van over de hele wereld en niet te vergeten de vele bijzondere kunstwerken. Met veel plezier heb ik hier jaarlijks vele catalogi gemaakt en veilingen neergezet. De veilingwereld heeft mijn talent voor organiseren bevestigd. Je moet rekening houden met de verschillende belangen en zorgdagen voor het leveren van kwaliteit.

In mijn overige functies ben ik verantwoordelijk geweest voor het opzetten van goedlopende processen en het bewaken van gemaakte afspraken en beloftes. Van nature dienstverlenend en empathisch, als iets goed is georganiseerd ben ik blij en tevreden.

Familie & Cultuur

Samen met mijn man en onze drie kinderen woon ik in Amsterdam. In de weekenden sta ik vaak langs de lijn van het sportveld bij een van onze kinderen of fluit ik een wedstrijd. Verder houd ik van hardlopen en pilates. En ik bezoek natuurlijk graag de vele musea die onze hoofdstad rijk is.

Meer collega's

Femke Storm

Founder

Ron Nap

Founder

Gwen Melcherts

Partner

Jeroen Eijsten

Partner

Riëtte Blacquière

Operations

Milan Paulides

Operations

Lyndsey Murk

Lyndsey Murk

Operations

David Fockema Andreae

Associate Partner

Karlyn L’Ortye

Raad van Advies

Edo van Haarlem

Raad van Advies

Olaf Sterkenburg

Raad van Advies