English

Ron Nap

Founder

“Bijdragen aan de oplossing voor de klant, zeker als het vraagstuk complex is. Dat is wat mij motiveert.”

Ervaring & Eerlijkheid

Ruim 20 jaar ervaring in het werken met DGA & Familiebedrijven, een bedrijfskundige basis en een postdoctorale opleiding Management Consultant, geven mij het zelfvertrouwen om mijn klanten als expert op search en opvolgingsvraagstukken te bedienen. Complexe vraagstukken motiveren mij. Echt bijdragen aan de oplossing van de klantvraag en de klanten van Boardtrust verder helpen en tevreden maken is wat mij drijft. Mijn klanten weten dat ik zeg wat ik vind en ze begrijpen dat ik het doe om hen te helpen. Dat dit soms schuurt hoort daarbij.

Emotie & Industrieterrein

Werken met ondernemers spreekt mij aan. Er zijn zoveel mooie, succesvolle, voor de buitenwereld redelijk onzichtbare, bedrijven actief op de industrieterreinen in Nederland waar ik voor heb mogen werken en graag voor wil werken. Ondernemers die met hun hart en emotie werken. Dat past bij mij!

Connectie & Plezier

Zowel zakelijk als privé houd ik van de connectie met mensen. Mijn persoonlijke leven speelt zich grotendeels af in Oegstgeest waar ik woon met mijn vrouw, die kliniekmanager is. Onze drie studerende kinderen zijn min of meer uitgevlogen. In mijn vrije tijd sta ik met veel plezier op de golfbaan en kijk ik graag naar voetbal. Als geboren en getogen Groninger is FC Groningen natuurlijk mijn club maar ik zit ook graag bij Ajax op de tribune.

Meer collega's

Femke Storm

Founder

Gwen Melcherts

Partner

Jeroen Eijsten

Partner

Riëtte Blacquière

Operations

Milan Paulides

Operations

Sabine van Es

Operations

Lyndsey Murk

Lyndsey Murk

Operations

David Fockema Andreae

Associate Partner

Karlyn L’Ortye

Raad van Advies

Edo van Haarlem

Raad van Advies

Olaf Sterkenburg

Raad van Advies