English

Riëtte Blacquière

Operations

“Motivatie, kwaliteit en gezamenlijk resultaat zijn sleutels naar succes. En van succes wordt iedereen blij.”

Service & Kwaliteit

Als kantoordirecteur houd ik me bij Boardtrust bezig met de organisatorische zaken en alle overige zaken die komen kijken bij de groeifase van een jong en ondernemend bedrijf. Ik ben gericht op het behalen van resultaten en het leveren van kwaliteit. Ik word blij als zaken goed en zorgvuldig zijn uitgevoerd. Gestructureerd, georganiseerd, kritisch, flexibel en voortvarend zijn kernwoorden waarmee ik door mensen in mijn omgeving wordt beschreven. Het is een plezier om met de inspirerende collega’s van Boardtrust te mogen werken.

Fysiotherapie & Verder

Mijn loopbaan ben ik begonnen als fysiotherapeut en daarmee heb ik goed leren doorvragen en doorzoeken om de ‘vraag achter de vraag’ helder te krijgen, want dat is het begin van de oplossing. Deze vaardigheid heeft me in alle fasen van mijn loopbaan goede dienst bewezen. Verder opgeleid bij Randstad met ‘kennen, dienen en vertrouwen’ en simultane belangenbehartiging in zeer diverse rollen en functies. Belangenbehartiging, service en kwaliteit waren eveneens de kernwoorden voor mijn rol als directeur bij The American Chamber of Commerce. In de jaren daarna woonde ik langere tijd met mijn man in het buitenland waar ik het voorrecht had om in een internationale setting veel nieuwe mensen en culturele aspecten te leren kennen.

Gezelligheid & Wandelen

Ik ben geen echte sporter maar houd mezelf wel in conditie in de sportschool. Ik wandel wel graag, zowel in de natuur als in grote steden – lange afstand wandelpaden zijn echt een aanrader als je Nederland beter wilt leren kennen! Verder vul ik mijn vrije tijd o.a. met bestuurswerk, lezen, Franse films en gezelligheid met familie en vrienden.

Meer collega's

Femke Storm

Founder

Ron Nap

Founder

Gwen Melcherts

Partner

Jeroen Eijsten

Partner

Milan Paulides

Operations

Sabine van Es

Operations

Lyndsey Murk

Lyndsey Murk

Operations

David Fockema Andreae

Associate Partner

Karlyn L’Ortye

Raad van Advies

Edo van Haarlem

Raad van Advies

Olaf Sterkenburg

Raad van Advies