English

Olaf Sterkenburg

Raad van Advies

“Succes zit voor mij in echte verbinding, in durf en in creatief zijn.”

Groei & Verandering

Met een basis in strategie consulting en inmiddels ruim twintig jaar ervaring in diverse rollen in familiebedrijven en family offices vind ik het prachtig om lid te zijn van de Raad van Advies van Boardtrust. In mijn dagelijkse rol bij Koramic Holding NV investeren wij in organisaties, vaak MKB-bedrijven. Werken met ondernemers, groei en verandering is waar mijn werk over gaat. Succes zit voor mij in echte verbinding, in durf en vooral creatief zijn. Willen begrijpen waar het over gaat, de mensen maken het verschil.

Plezier & Feedback

Ik ben daarin recht door zee, praat graag met alle niveaus en wil graag begrijpen hoe onze klanten geld verdienen bij hun klanten. Plezier hebben is daarin kritiek, vragen stellen essentieel en feedback geven misschien wel het allerbelangrijkste. Dit is ook hoe ik denk toegevoegde waarde te kunnen hebben voor Boardtrust.

Gezin & Uitdagingen

Ik woon vlakbij Haarlem. Mijn vrouw werkt als Managing Director in een prachtige MKB-onderneming in natuursteen. Samen hebben wij een dochter die net begonnen is aan haar avontuur op de lagere school. Haar ontdekkingstocht in dit leven vind ik adembenemend en relativerend. Naast werken en ons gezin, sport ik graag en vind ik uitdagingen prachtig. Van toerskiën tot triatlon, van de alternatieve Elfstedentocht tot aan Alpe d’HuZes. Ik ben tevens vrijwillig voorzitter van de Raad van Toezicht van de Nederlandse Cystic Fybrosis Stichting, de patiëntenvereniging voor mensen met taaislijmziekte.

Meer collega's

Femke Storm

Founder

Ron Nap

Founder

Gwen Melcherts

Partner

Jeroen Eijsten

Partner

Riëtte Blacquière

Operations

Milan Paulides

Operations

Sabine van Es

Operations

Lyndsey Murk

Lyndsey Murk

Operations

David Fockema Andreae

Associate Partner

Karlyn L’Ortye

Raad van Advies

Edo van Haarlem

Raad van Advies