English

Milan Paulides

Operations

“Het in kaart brengen van markten en sectoren en daar kandidaten bij zoeken voor een searchopdracht is erg leerzaam.”

Studeren & Technologie

In augustus 2023 heb ik mijn master Strategy and Organization aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond. In deze master hield ik mij vooral bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van bedrijfsstrategieën in tal van contexten, en hoe je deze vervolgens in de praktijk brengt. In een wereld waarin technologie niet meer weg te denken is uit de samenleving en duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zijn dit erg leuke en uitdagende vraagstukken om als student aan te werken.

Vertaalslag & Samenwerken

Bij Boardtrust werk ik als Research Analist. Ik maak markt- en sector-analyses en zoek kandidaten voor de executive search opdrachten. Daarbij werk ik nauw samen met de Partners en dat maakt het erg leuk en interessant. In mijn werk probeer ik vooral de vertaalslag van het zoekprofiel naar de potentiële kandidaten te maken. Het geeft veel voldoening en energie om te zien hoe dit uiteindelijk samenkomt met het voorstellen van de meest geschikte kandidaten aan de opdrachtgever. Daarnaast werken de Search Analisten samen met de Partners steeds aan het optimaliseren van het proces van marktanalyse en search. Hoe kunnen we nog efficiënter werken, welke stappen kunnen verder gedigitaliseerd worden. Ik vind het erg interessant om hier aan bij te dragen en dit brengt dan ook het beste in mij naar boven.

Voetbal & Amsterdam

Sinds de zomer van 2021 woon ik in de gezelligste buurt van Amsterdam, de Jordaan. Naast mijn studie en werk ben ik vooral bezig met voetbal. Ik voetbal in Leiden nog elke zaterdag met mijn vrienden in een vriendenteam, en doordeweeks speel ik een 7×7 competitie in Amsterdam. Naast het voetballen zelf, kijk ik ook graag voetbal met vrienden of drinken we een biertje in de stad.

Meer collega's

Femke Storm

Founder

Ron Nap

Founder

Gwen Melcherts

Partner

Jeroen Eijsten

Partner

Riëtte Blacquière

Operations

Sabine van Es

Operations

Lyndsey Murk

Lyndsey Murk

Operations

David Fockema Andreae

Associate Partner

Karlyn L’Ortye

Raad van Advies

Edo van Haarlem

Raad van Advies

Olaf Sterkenburg

Raad van Advies