English
Lyndsey Murk

Lyndsey Murk

Operations

Je kunt altijd blijven leren of je nu 14 bent of 80. Go for it!

Zelfstandig & Verbinding

Ondernemen begon al toen ik klein was, van jongs af aan ging ik op zaterdag met mijn vader mee. In de vrachtwagen op weg naar een bouwplaats waar wij materiaal en materieel verzorgden. ‘Je eigen broek ophouden’ en niet afhankelijk zijn van anderen is mij met de paplepel ingegoten. Ik vind het prettig om in verbinding te staan met collega’s, familie en vrienden en houdt daarnaast ook van het feit om autonoom te blijven zodat ik deels mijn eigen richting kan bepalen.

Waarden, talenten & Kaizen

Ik ben sinds enkele jaren zelfstandig ondernemer. Ik geloof in het optimaliseren van talenten, vaardigheden en waarden. Je kunt over bepaalde talenten en vaardigheden beschikken maar je moet vooral zoeken naar een bedrijfscultuur die bij je eigen waarden past zodat je optimaal kunt presteren en floreren. Ik vind het mooi dat je elke dag een beetje beter kunt worden; Japanners gebruiken hiervoor ook wel de term Kaizen.

Ik ben acht jaar werkzaam geweest bij een business school binnen de levensmiddelenbranche en doorgegroeid van eventmanager naar commercieel manager. Ik ken de kneepjes van het vak. Ik heb geleerd om de stakeholders goed in kaart te brengen, hen mee te nemen in het verhaal en vooral ook goed naar ze luisteren. Om zo te zorgen voor een goede doorontwikkeling van een programma. Bij Boardtrust zet ik mijn ervaring en kennis in om de Boardtrust Academy verder te ontwikkelen. Boardtrust is een club met ambitieuze, gezellige mensen die met een lach hun werk doen. Het is fijn om daar onderdeel van te zijn.

Familie & Natuur

Familie en vrienden zijn voor mij erg belangrijk en op nummer 1 staan met kop en schouders bovenaan mijn man en vier dochters, waarvan twee pubers en twee kleintjes. Ik hoef mij nooit te vervelen, geen dag is hetzelfde en er is altijd wat te doen, zowel op werk- als privégebied. Ik vind dit over het algemeen heerlijk terwijl ik ook echt kan genieten van een momentje voor mijzelf. Ik ben dan te vinden op mijn mountainbike in het bos of gewoon random vertoeven in de buitenlucht want ik ben gek op buiten zijn! Van buiten zijn word ik creatief en dat pas ik weer toe in mijn werk of privéleven. Zoals de oprichter van het outdoor merk Patagonia zegt: “Let my people go surfing”.

Meer collega's

Femke Storm

Founder

Ron Nap

Founder

Gwen Melcherts

Partner

Jeroen Eijsten

Partner

Riëtte Blacquière

Operations

Milan Paulides

Operations

Sabine van Es

Operations

David Fockema Andreae

Associate Partner

Karlyn L’Ortye

Raad van Advies

Edo van Haarlem

Raad van Advies

Olaf Sterkenburg

Raad van Advies