English

Joan van Breukelen

Partner

“Nieuwsgierig en in staat om snel tot de kern doordringen. Begrijpen waar het echt om gaat. Dat is wie ik ben.”

Gedrevenheid & Authenticiteit

Mijn passie om verbindingen te leggen is de drijvende kracht achter het werk dat ik doe. Met groot plezier streef ik steeds weer naar de perfecte – en niet altijd voor de hand liggende – match. Mijn nieuwsgierigheid is groot; het doorgronden van organisaties, functies en kandidaten is waar het voor mij om gaat. Ik krijg steeds weer energie van het tot stand brengen van succesvolle en duurzame samenwerkingen. Professionaliteit, commercieel inzicht en een oprechte interesse in mensen zijn de sleutel tot zowel mijn plezier als mijn succes.

Bedrijfskunde & Ondernemende Achtergrond

Als telg uit een ondernemersfamilie en partner van een ondernemer, heb ik een scherp begrip van de belangrijkste zakelijke facetten. Mijn bedrijfskundige achtergrond stelt me in staat de dynamiek binnen organisaties snel te doorzien en te begrijpen wat er echt nodig is. Mijn uitgebreide ervaring als interim recruiter bij toonaangevende organisaties zoals PepsiCo, Dell, Achmea en Rabobank, en mijn scholing in het vakgebied bij De Vroedt & Thierry, hebben mij gevormd. In mijn huidige rol als partner bij Boardtrust komen al deze aspecten samen – zowel zakelijk als privé.

Passie voor Buitenleven & Persoonlijke Groei

Een gezonde levensstijl staat bij mij hoog in het vaandel. Buiten zijn en actief blijven is wat ik graag doe in mijn vrije tijd. Ik besteed veel tijd aan het verzorgen en rijden van mijn paarden en het wandelen met onze honden. Daarnaast blijf ik mezelf graag ontwikkelen en volg ik regelmatig cursussen en opleidingen.

 

Meer collega's

Femke Storm

Founder

Ron Nap

Founder

Gwen Melcherts

Partner

Jeroen Eijsten

Partner

Riëtte Blacquière

Operations

Milan Paulides

Operations

Sabine van Es

Operations

Lyndsey Murk

Lyndsey Murk

Operations

David Fockema Andreae

Associate Partner

Karlyn L’Ortye

Raad van Advies

Edo van Haarlem

Raad van Advies

Olaf Sterkenburg

Raad van Advies