English

Jeroen Eijsten

Partner

“Ik ben van nature gedreven en nieuwsgierig. Dit helpt mij om de mensen te vinden die het verschil kunnen maken bij een bedrijf.”

Commercie & Gastvrijheid

Mensen en hun gedrag fascineren mij. Dienstverlening en gastvrijheid stromen door mijn aderen. Het is een cliché, maar ik ben een mensenmens. Mijn nieuwsgierigheid en vermogen om een organisatie snel te lezen, helpen mij om de juiste dingen te doen. Ik denk daarbij graag van buiten naar binnen en help organisaties zich te richten naar de klant. Lange tijd als commercieel directeur van diverse organisaties – zowel corporate als DGA- en familiebedrijven – en nu bij Boardtrust. Boardtrust is voor mij de juiste omgeving omdat de kernwaarden naadloos aansluiten bij wat ik zelf belangrijk vind en wie ik ben. In combinatie met de focus op DGA- en familiebedrijven een perfecte match.

Energie & Structuur

Als commerçant in hart en nieren ben ik resultaatgericht en gedreven. Zo ook in de uitvoering van ons vak. Ik zoek naar mensen die het verschil kunnen maken. Liefst zo tastbaar mogelijk. Ik doe dat met bevlogenheid, enthousiasme en veel energie. Een gezonde dosis ‘blauw’ in mijn profiel helpt mij om het proces te managen én tempo te maken. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan voor mij voorop. Zo maak ik organisaties beter en help ze mee naar het volgende niveau te komen. Mijn ervaring in het bedrijfsleven zet ik hier graag voor in.

Passie & Betrokkenheid

Gedreven als ik ben doe ik in mijn vrije tijd aan autosport. Voor mij is dit de ultieme passie en een ideale manier om te ontspannen door inspanning. Mijn twee studerende zonen zijn een ideale spiegel en helpen te reflecteren. Om fit en scherp te blijven loop ik graag hard en wandel ik in de natuur. Als ik niet in Nederland ben, geniet ik van la dolce vita in Italië. Bovendien ben ik actief als bestuurslid voor twee verenigingen in de autosport en draag ik mijn steentje bij aan het opleiden van de nieuwe generatie als examinator op de Hoge Hotelschool in Maastricht. En met veel plezier ondersteun ik de stadsschouwburg in Haarlem vanuit hun Raad van Advies.

Meer collega's

Femke Storm

Founder

Ron Nap

Founder

Gwen Melcherts

Partner

Riëtte Blacquière

Operations

Milan Paulides

Milan Paulides

Operations

Sabine van Es

Sabine van Es

Operations

Lyndsey Murk

Lyndsey Murk

Operations

David Fockema Andreae

Associate Partner

Lieke Sluis-Hoogerwerf

Lieke Sluis-Hoogerwerf

Associate Partner

Karlyn L’Ortye

Raad van Advies

Edo van Haarlem

Raad van Advies

Olaf Sterkenburg

Raad van Advies