English

Gwen Melcherts

Partner

“Tomorrow has to be better than yesterday.”

Groei & Ontwikkeling

Organisaties, teams en individuen die bewegen en elke dag een beetje beter willen presteren, daar geniet ik van. Mijn achtergrond is breed en mijn nieuwsgierigheid minstens net zo groot. Dat komt goed van pas in mijn werk. Steeds weer met hart en ziel verbinden aan ondernemer en onderneming. Steeds weer doorgronden wat er is – maar wat vaak niet (direct) wordt getoond. Als adviseur van DGA- en Familiebedrijven in diverse branches en sectoren in het algemeen en bij Boardtrust in het bijzonder ben ik dan ook als een vis in het water. Ik weet hoe het is om in een onderneming groei en ontwikkeling te realiseren. Dat is geen sinecure en dat maakt het ook juist zo interessant. Mens & management en daarmee business vooruit helpen is wat ik graag doe. Op mijn eigen manier, positief, energiek, maar ook eerlijk en recht door zee.

Rollen & Resultaten

Ik heb het voorrecht gehad om in diverse organisaties op directieniveau uiteenlopende rollen te mogen vervullen. Van dichtbij mogen zien wat het voor de resultaten van een organisatie kan betekenen als op het juiste moment de juiste persoon de juiste rol vervult. Dit geldt ook voor teams die met het oog op de strategie elkaar goed weten te vinden en door goed samen te werken het verschil in de organisatie kunnen maken. Vanuit mijn ervaring is het belangrijk dat organisaties continu bezig zijn met de volgende fase, dit geeft richting en daarmee ook energie.

Ik word gedreven door energie, positiviteit, vertrouwen en het creëren van randvoorwaarden waarbinnen business doelen worden bereikt en individuen zich kunnen ontwikkelen. Altijd een scherpe focus op het bereiken van resultaten en het vermogen om organisaties in beweging te krijgen door een heldere ontwikkelingsstrategie te formuleren en deze voor alle stakeholders -begrijpelijk- over de bühne te krijgen. Dat is hoe ik graag te werk ga.

Betrokken & Bezig

Vanuit de overtuiging dat we een verantwoordelijkheid hebben om onze kennis, ervaring en netwerk te delen, ben ik betrokken bij diverse maatschappelijke organisaties in Zuid-Afrika en Nederland. Wanneer ik niet werk, sport ik veel, geniet ik met mijn gezin, ben ik buiten met onze hond, ben ik op het strand, ben ik op vakantie, ski ik, ben ik op Schiermonnikoog, lees ik – te weinig – een boek, of ben ik gezellig uit eten met vrienden.

Meer collega's

Femke Storm

Founder

Ron Nap

Founder

Jeroen Eijsten

Partner

Riëtte Blacquière

Operations

Milan Paulides

Operations

Sabine van Es

Operations

Lyndsey Murk

Lyndsey Murk

Operations

David Fockema Andreae

Associate Partner

Karlyn L’Ortye

Raad van Advies

Edo van Haarlem

Raad van Advies

Olaf Sterkenburg

Raad van Advies