English

Frank ten Doeschate

Partner

“Aan de tafel van de DGA en van het familiebedrijf voel ik mij thuis.” 

Expertise & Advies

Ik spreek graag met ondernemers over de gewenste expansie van hun onderneming. En zet met veel genoegen mijn expertise in bij vragen over de daarbij passende inrichting van de topstructuur en de invulling van directiefuncties. Enerzijds rekening houdend met, zoals wij het bij Boardtrust noemen, het DNA van het bedrijf en anderzijds met de beoogde ontwikkeling die is ingezet. Kortom: als adviseur werk ik met plezier samen met ondernemers om een bijdrage te leveren aan de toekomst van hun bedrijf. Dat zijn grote woorden, maar dat is in essentie wel datgene wat ik vanuit Boardtrust doe.

Boeiend & Verbinding

Ook met pakweg 30 jaar advieservaring blijft het keer op keer boeiend organisaties en mensen diepgaand te leren kennen. Wat zijn de dromen, de idealen, de drijfveren, de talenten, de kennis en de tekortkomingen? Hoe wordt er samengewerkt? Ofwel: wat is de context waarbinnen gewerkt wordt. En, niet onbelangrijk, welk type leiderschap heeft de onderneming nodig om sturing te geven aan de volgende fase van het bedrijf.

Deze input vormt mijn vertrekpunt voor het gesprek met kandidaten waarin ik met hen samen onderzoek of de propositie die voor ligt optimaal past en tot een duurzame verbinding met mijn opdrachtgever leidt. Mooi om hierin de verbindende schakel te kunnen vervullen.

Varen & Meer

Ik woon in Oegstgeest, ik ben gehuwd en vader van vier zonen. In mijn vrije tijd vind je me in de zomer met de sloep op de Kaag of op één van de singels in Leiden. Op de racefiets zit ik graag, maar niet vaak genoeg en in de winter is skiën mijn favoriet. Met de wekelijkse beweging in de sportschool compenseer ik mijn zittende beroepsbestaan.

Meer collega's

Femke Storm

Founder

Ron Nap

Founder

Gwen Melcherts

Partner

Jeroen Eijsten

Partner

Riëtte Blacquière

Operations

Milan Paulides

Operations

Sabine van Es

Operations

Lyndsey Murk

Lyndsey Murk

Operations

David Fockema Andreae

Associate Partner

Karlyn L’Ortye

Raad van Advies

Edo van Haarlem

Raad van Advies

Olaf Sterkenburg

Raad van Advies