English

Femke Storm

Founder

“Uitlokken, faciliteren en tot stand brengen van ontwikkeling en groei. Dat is wat mij drijft.”

Vertrouwen & Energie

Het ontstaan van nieuwe inzichten, onverwachte ontmoetingen en hervonden vertrouwen en energie. Daar draag ik met passie aan bij. Daarom doe ik wat ik doe. Bouw ik met Boardtrust een organisatie waar ondernemende professionals floreren en adviseer en coach ik managementteams. Als headhunter breng ik duurzame connecties tot stand die passen bij de essentie en ambitie van zowel de organisatie als de kandidaat. Ik sta bekend om mijn vermogen om complexe zaken simpel maken en met zichtbaar plezier de juiste verbindingen leggen. Nieuwsgierig van aard, energiek en ondernemend. Zowel zakelijk als privé hou ik van problemen, de mouwen opstropen en beginnen met oplossen.

Psychologie & Rechten

Het zal niet verbazen dat ik een brede achtergrond heb. Analytisch denkvermogen van mijn studie rechten met de kennis van wat mensen beweegt van mijn studie psychologie. Het ‘vak’ geleerd bij Ebbinge, ondernemerschap ontwikkeld met Aimforthemoon en Lab Rooms. Met Boardtrust komt het voor mij samen – het bouwen van ondernemingen en ontwikkelen van mensen en teams.

Sport & Goede Doelen

Random Trivia: Ik woon in Amsterdam, heb een fantastische dochter die met dezelfde nieuwsgierig- en gretigheid naar school gaat. Ik hou van beweging, van hardlopen en racefietsen tot boksen en crossfit. Mijn roots liggen in het Noord-Hollandse Hoorn waar ik vooral een dosis nuchterheid en West-Fries werkethos van heb meegenomen. Naast Boardtrust ben ik voorzitter van het bestuur van NL Cares en draag ik bij aan meer verbinding en begrip in de wereld om ons heen.

Meer collega's

Ron Nap

Founder

Gwen Melcherts

Partner

Jeroen Eijsten

Partner

Riëtte Blacquière

Operations

Milan Paulides

Operations

Sabine van Es

Operations

Lyndsey Murk

Lyndsey Murk

Operations

David Fockema Andreae

Associate Partner

Karlyn L’Ortye

Raad van Advies

Edo van Haarlem

Raad van Advies

Olaf Sterkenburg

Raad van Advies