English

David Fockema Andreae

Associate Partner

“Het is interessant om te zien hoe mensen en organisaties in elkaar zitten. En om dan een succesvolle match tot stand te brengen.”

Consultancy & Finance

Na een aantal jaar consultancy bij onder andere Accenture heb ik de overstap gemaakt naar Executive Search, met Finance als specialisme. Met veel plezier heb ik de afgelopen 10+ jaren een groot aantal bedrijven geholpen om de juiste mensen aan boord te halen en kandidaten begeleid bij de volgende stap in hun loopbaan.

Context & Focus

Gaandeweg ben ik mij ook meer gaan richten op DGA- & Familiebedrijven. Wat ik daarin interessant vind is dat mensen er vaak meer impact kunnen hebben in hun individuele rol dan bij een grotere corporate structuur. De focus bij DGA- & Familiebedrijven ligt veel meer op het ontdekken van nieuwe manieren om dingen te doen. Dat spreekt me aan en ik vind het ontzettend inspirerend om daar keer op keer in te duiken. “Wat is de context van de organisatie, waar komen ze vandaan, wat zijn hun ambities, hoe ziet succes in deze rol eruit en wat is er nodig om dat succes te realiseren.” Daar ben ik nieuwsgierig naar. Ik vind het altijd weer interessant om te zien hoe mensen en organisaties in elkaar zitten en wie er bij elkaar passen. Niets leukers om jaren na dato te zien dat de ‘match’ nog steeds een succes is.

Kinderen & Beweging

Ik woon in Rotterdam, ben getrouwd met Lesley en we hebben samen drie kinderen. Buiten het werk ben ik actief betrokken bij de sporten van de kinderen en zelf ben ik ook graag in beweging. Vooral voetbal en (als de agenda het toelaat) cricket, maar ook hardlopen en skiën in de winter.

Meer collega's

Femke Storm

Founder

Ron Nap

Founder

Gwen Melcherts

Partner

Jeroen Eijsten

Partner

Riëtte Blacquière

Operations

Milan Paulides

Operations

Sabine van Es

Operations

Lyndsey Murk

Lyndsey Murk

Operations

Karlyn L’Ortye

Raad van Advies

Edo van Haarlem

Raad van Advies

Olaf Sterkenburg

Raad van Advies