English

Bastiaan Nap

Operations

“Ik werk graag in een dynamische omgeving je eigen verantwoordelijkheden krijgt en waar hard gewerkt én gelachen wordt.”

Ondernemerschap & Dynamiek

Op dit moment zit ik in de laatste fase van mijn studerende carrière. Na mijn bachelor Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Amsterdam, ben ik toegelaten tot de premaster Entrepreneurship aan de Vrije Universiteit. Deze heb ik succesvol afgerond en ik hoop in de zomer van 2023 mijn master Entrepreneurship aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam af te ronden.

In het veld van bedrijfskunde zijn er talloze specialisaties, maar de keuze is voor mij op de richting ondernemerschap gevallen omdat ik heb gemerkt dat ondernemers vaak heel energieke mensen zijn met een proactieve houding. Dit type mens haalt in mij het beste naar boven, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Ik werk graag in een dynamische omgeving waar de medewerkers hun eigen verantwoordelijkheden krijgen. Waar hard wordt gewerkt, maar ook veel gelachen. Daarbij heb ik de ambitie om uiteindelijk zelf te ondernemen of leiding te geven bij een interessant, ondernemend bedrijf. Ik krijg energie van meedenken, helpen met het maken van keuzes en ik heb een natuurlijke interesse in hoe bedrijven van binnenuit werken.

Familiebedrijf & Keukentafel

Ik ben bij Boardtrust terecht gekomen omdat mijn vader één van de oprichters is. Na een aantal jaren vanaf de zijlijn – ‘aan de keukentafel’ – de start en groei van Boardtrust te hebben gezien en gehoord, ben ik gestart als Research Analist. Ik breng sectoren en markten in kaart en houd me bezig met het vinden van kandidaten. Ik ben een nieuwsgierig persoon en vind het gaaf om bij bepaalde vraagstukken dé juiste match te vinden.

Golfen & FC Groningen

In mijn vrije tijd ga ik, met lekker weer, het liefst naar de golfbaan. Daarnaast loop ik hard voor de conditie en ga ik graag op wintersport. In het weekend drink ik graag een biertje met vrienden. Tot slot ben ik een enorme liefhebber van Formule 1 en kijk ik graag voetbal, ook al is dat als FC Groningen supporter vaak geen pretje.

Meer collega's

Ron Nap

Founder

Femke Storm

Founder

Gwen Melcherts

Partner

Janneke van Griensven

Associate Partner

Riëtte Blacquière

Operations

Karlyn l’Ortye

Raad van Advies

Edo van Haarlem

Raad van Advies

Olaf Sterkenburg

Raad van Advies