English
Aernout van Lookeren Campagne

Aernout van Lookeren Campagne

Associate Partner

De slagkracht van directie en operatie verbeteren is waar het mij om gaat.

Ervaring & Ontwikkeling

In de jaren die ik inmiddels op de teller heb staan heb ik een brede achtergrond opgebouwd.  Van een studie sportgeneeskunde via dienstplicht naar een start in de corporate wereld. Mijn ervaring in verschillende operationele en leidinggevende sales & marketing functies deel ik nu met plezier met organisaties en teams. Als gestructureerde en analytische geest past de wereld van consultancy (advies) en trainingsbureaus mij goed. De slagkracht van directie en operatie verbeteren is waar het mij om gaat.

Passie & Plezier

DGA’s, familiebedrijven of (internationale) corporates, ruimte voor verbetering is er overal. Met veel plezier richt ik me bewust op DGA- en familiebedrijven. Waar de kortere lijnen en oprechte betrokkenheid met alle lagen van het bedrijf mijn werk soms complexer maar vooral impactvoller maken. Met de Boardtrust Academy komen mijn expertise in en passie voor ontwikkeling bij elkaar. Een extra tool om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen en daarmee de slagkracht van directies.

Bewegen & Leren

Met mijn achtergrond in sportgeneeskunde is bewegen een onderdeel gebleven van mijn leven. Surfen, mountainbiken, snowboarden en skiën zijn mijn actieve hobby’s. Daarnaast wandel ik graag en luister naar muziek. En blijf ik mij ontwikkelen en leren.

Meer collega's

Femke Storm

Founder

Ron Nap

Founder

Gwen Melcherts

Partner

Lieke Sluis-Hoogerwerf

Lieke Sluis-Hoogerwerf

Associate Partner

Janneke van Griensven

Associate Partner

Riëtte Blacquière

Operations

Milan Paulides

Milan Paulides

Operations

Karlyn L’Ortye

Raad van Advies

Edo van Haarlem

Raad van Advies

Olaf Sterkenburg

Raad van Advies