Ga naar hoofdinhoud

Boardtrust: met hart en ziel

Wij zijn Boardtrust. Met de juiste mensen op de juiste plekken maken wij organisaties klaar voor een volgende fase. Wat ons verbindt, is de passie en het plezier waarmee we willen (samen)werken. We zijn trouw en betrouwbaar en koesteren wie we zijn en wat we samen voor onze klanten willen bereiken. Op een eerlijke, energieke en ondernemende werkwijze en met een eigen visie op executive search. Bij Boardtrust willen we mensen bij elkaar brengen die in de kern bij elkaar passen. Daarom kijken we verder dan competentie of CV. Het hout waaruit opdrachtgever en kandidaat gesneden zijn moet bij elkaar passen. Zo brengen we echt een connectie tot stand. Een connectie die een duurzame basis is voor een gezamenlijk succes.

Wie we zijn en hoe we werken: Teamwork

Ons werk gaat over mensen, niet over marketing. We zijn geen leveranciers. Die rol past ons niet. Wij zijn ondernemers. We maken oprecht contact en bouwen aan een duurzame relatie. We werken vanuit ons hart en hebben oog voor de mens achter collega en klant. Onze consultants zijn betrokken en gedreven professionals die uitblinken in samenwerken. Professionals die impact voor u willen maken tegen een eerlijke prijs. Samen. Dat is waar het in de kern om gaat. Ons vak is teamwork en dat doen we dus samen. Schouder aan schouder werken we met hart en ziel aan elke opdracht, delen onze kennis en kunde en zijn open en eerlijk. Want door te weten wat iedereen wil, wenst en denkt, ontstaan de mooiste ideeën en oplossingen. Verwachtingen worden overtroffen. Teamwork wordt dan topwerk.

Een ondernemend bureau voor DGA- & Familiebedrijven

Onze kernwaarden zijn eerlijk, energiek en ondernemend. Ze typeren zowel onze mensen als de relatie die we hebben met onze klanten: DGA’s en eigenaren van een familiebedrijf of een onderneming – van scale up en MKB tot ~500mln. Bedrijven die de motor van de Nederlandse economie draaiende houden. Dat is het segment dat we door en door kennen en waar we ons als een vis in het water voelen. Waar wij, als de ondernemers die we zelf zijn, met onze kennis en kunde graag het verschil maken. Door de vele bedrijven die we van binnen zien en gezien hebben, begrijpen we de context. Vanuit ons eigen ondernemerschap voelen we de uitdagingen wanneer u zichzelf de vraag stelt: ‘hoe breng ik mijn organisatie naar het volgende niveau?’.

Ook een onafhankelijk oordeel?

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2023 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top