Ga naar hoofdinhoud

Ondernemers-bijeenkomst

Terugblik ondernemersbijeenkomst 9 juni

Voor ondernemers, door ondernemers

Net als vorig jaar was ook dit jaar de bijeenkomst die wij samen met Venturefirm organiseerden weer leerzaam, inspirerend en gezellig. Met 35 ondernemers beleefden we een mooie middag en avond in het prachtige decor van Oranjerie Hydepark in Doorn.

Rond het thema ‘Waardecreatie, succesvol verder’ spraken we over strategie, finance en mens & management. Boardtrust vanuit haar kijk op ‘de gelukkige ondernemer’ en Venturefirm met haar perspectief op ‘de stip op de horizon en een passende M&A strategie’.

Onze gastpreker Michiel Muller, de bevlogen founder van Picnic, gaf ons een zeer interessante inkijk in het ontstaan, de ontwikkeling en het toekomst scenario van zijn bedrijf. Vanuit zijn praktijkervaring vertelde hij over de relevantie van een heldere strategie, het lef en de vastberadenheid die nodig zijn om te groeien met het bedrijf en tenslotte het vinden van de juiste financiële partner om de groei vorm te geven en te accelereren.

Tijdens de workshops en het walking dinner was er alle ruimte voor uitwisseling en interactie. En daar ontstonden mooie gesprekken en geanimeerde discussies. Over successen en over missers, over hoe het was begonnen en over de toekomst. En persoonlijke verhalen, waar sta ik nu en waar wil ik naar toe. Met mijn bedrijf en wat wil ik voor mezelf?

Kortom, we kijken terug op een geslaagde bijeenkomst. Als u ook interesse heeft om eens een dergelijk evenement bij te wonen dan horen we dat graag. U kunt daarvoor contact opnemen met riette@boardrtust.nl

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2022 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top