English

Nieuws! De Boardtrust Academy is live!

Met trots – en een dosis gezonde spanning – presenteerden wij afgelopen vrijdag onze Boardtrust Academy – het platform waar we de kennis, expertise en het netwerk van Boardtrust Sustainable Executive Search delen. Daarmee is de eerste integrale leergang met focus op Extern Management in DGA- & Familiebedrijven van Nederland een feit!

Bedoeld voor leidinggevenden die de sprong naar het MKB willen maken als CEO, CFO, COO, CCO of CIO. Ook als je al actief bent bij een familiebedrijf zorgt deze leergang voor een goed fundament om jezelf en je bedrijf verder te brengen. Voor beide type leidinggevenden zorgen sprekers als Roberto Flören (Nyenrode); Valerie Smit (Smit & Zoon), Aad Kuiper (Hunter Douglas) en Floris Waage (Egeria) voor inspirerende bijeenkomsten en waardevolle kennis.

Kort op de bal

Juist deze tijd heeft aangetoond dat het MKB de motor van onze economie is en enorm dynamisch, flexibel en krachtig is. In DGA- & Familiebedrijven is het nooit saai, er is veel passie en betrokkenheid. De afstand tot de klant en de maatschappij is klein. Jouw leiderschap heeft direct effect op het succes van het bedrijf. Deze directe invloed geeft energie en vraagt ook om specifieke kennis en vaardigheden.

Praktisch en inspirerend

Wil je de sprong maken? Deze leergang biedt het fundament. Een integraal en praktisch programma en boeiende sprekers met relevante ervaring. Een uitstekende basis om succesvol te zijn in een DGA- of Familiebedrijf.

Ben je al actief in een DGA- of Familiebedrijf, dan zorgt deze leergang voor verdere ontwikkeling van je kennis en vaardigheden. De sprekers zullen je inspireren om jouw onderneming verder te brengen. Je krijgt een bredere blik op de eigen onderneming en zult nieuwe kansen gaan zien. Je leert ook van de andere deelnemers, ook allemaal ondernemende leiders.

Alle informatie en details van de Leergang lees je hier.

Het gaat om kennis én kunde

De juiste kennis is te vinden in de academische wereld, bij C-level professionals die de stap al succesvol gezet hebben, bij DGA’s en directieleden uit familiebedrijven en hun adviseurs die hier dagelijks mee te maken hebben. Deze kennis en kunde is nu voor het eerst verzameld in een pragmatisch en toegankelijk curriculum: de Leergang Extern Management in DGA- & Familiebedrijven van de Boardtrust Academy. De eerste leergang start in mei.

Praktijk, kennis en theorie

Interessante inzichten uit de meest recente wetenschappelijke onderzoeken omtrent DGA- & Familiebedrijven op een pragmatische manier vertaald naar de dagelijkse praktijk, door o.a. hoogleraar Roberto Flören. Altijd geïllustreerd door praktijkvoorbeelden uit grote en kleinere, bekende en minder bekende Nederlandse bedrijven. Op de hoogte van het familiestatuut, STAK, RvA, RvC, Finance, etc. Zo weet je altijd wat er speelt.

Vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling

Succesvolle leiders hebben de juiste kennis en begrijpen de wereld van de DGA en/of het Familiebedrijf. Weten waar het om gaat. Maar bovenal blinken zij uit in leiderschap, communicatie en persoonlijkheid. Zelfreflectie, persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling en coaching zijn dan ook verweven in de 8 modules van de leergang. Zo zorgen we ervoor dat kennis begrip wordt en dat management ontwikkelt naar leiderschap.

Interesse gewekt?

Altijd al de sprong willen maken? Meld je aan!

Al actief in een DGA- of Familiebedrijf, maar behoefte aan slagkracht? Meld je aan!

Laat je inspireren door de sprekers en andere ondernemers.

*Interactie en een actieve bijdrage is cruciaal. Daarom is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en is een intakegesprek onderdeel van de aanmelding. De intake is bedoeld om de wederzijdse verwachtingen af te stemmen en te zorgen dat de samenstelling van de groep met deelnemers optimaal is.