Ga naar hoofdinhoud

Boardtrust
Interim Management

Duurzame search staat bij Boardtrust centraal. Pragmatisch als we zijn begrijpen we dat snelheid soms key is. Of dat een vraag zo afgebakend en van tijdelijke aard is dat een andere oplossing past: interim. De slagkracht en snelheid van een interim directeur, die toch altijd ‘van buiten’ blijft, is soms onmisbaar. En dan in tempo essentieel. Daarom hebben wij een netwerk opgebouwd van ervaren interim CEO’s, CFO’s, COO’s en CCO’s met een bewezen trackrecord die passen bij de dynamiek van DGA- & Familiebedrijven. Die slagkracht met souplesse weten te combineren en die weten hoe ze snel tot de kern van een probleem en daarmee de oplossing doordringen.

Aanpak en oplossing

Boardtrust wordt veel betrokken bij ontwikkeltrajecten. Verandering, professionalisering of groei is nodig. Soms is daar expertise of leiderschap voor nodig die binnen het bedrijf niet kan worden gevonden. We adviseren soms om de tijd te nemen en te vertrouwen op de duurzame oplossing. Tegelijkertijd moet er soms snel gehandeld worden of ontstaan momentum worden benut. Dan maakt u kennis met de snelheid en het oplossend vermogen van Boardtrust. We vragen een kwartier van uw tijd om de belangrijkste vragen over de scope van de interimopdracht te beantwoorden en dan gaan we aan de slag. Als het moet zorgen we dat u binnen 48 uur in gesprek bent met bewezen succesvolle interimmanagers die zowel bij uw organisatie als de opdracht passen.

De kracht van interim

Voor sommige DGA- & Familiebedrijven is interim nog een dure en onnodige oplossing. Door de korte termijn, het onafhankelijke karakter en het snelle imago van interim  is dat ook best te verklaren. Toch geloven wij in het succes van interim directieleden in DGA- & Familiebedrijven. Soms kan het nodig zijn om eens een frisse wind door de organisatie te laten waaien. Juist interim directeuren zijn in staat op hoog tempo de organisatie (weer) in beweging te krijgen en toekomstbestendig te maken. Met de onafhankelijke positie en rol, deskundigheid en ervaring met verandermanagement van een interimdirecteur haalt u tempo en energie in huis. Maak daar gebruik van. Een goede interim directeur betaalt zichzelf altijd terug. En blijkt de interim directeur zo op zijn of haar plaats, dan zorgen we voor een makkelijke overgang van interim naar vast.

Ook een onafhankelijk oordeel?

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2023 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top