skip to Main Content

Sustainable
Executive Search

Bij Boardtrust geloven we in duurzaamheid. In duurzaam ondernemen, in duurzame relaties, in duurzame executive search. Mensen die duurzaam, en daarmee een lange tijd, succesvol samenwerken zijn immers hét bewijs dat wij ons werk goed hebben gedaan. Een duurzame match is een stevige basis voor gezamenlijk succes en goed voor alle partijen. Het scheelt tijd, geld en energie als een werkgever niet na korte tijd opnieuw op zoek moet. Een duurzaam succes betekent dat kandidaten en opdrachtgevers keer op keer worden bevestigd in de juiste keuze die ze hebben gemaakt. En wij, tot slot, worden er simpelweg gelukkig van als anderen dat ook zijn.

Onze werkwijze: persoonlijk, eerlijk en soms confronterend

Bij Boardtrust hebben we een oprechte, soms confronterende werkwijze waarbij we kiezen voor functiespecialisme. Wij kennen de CEO’s, COO’s en CFO’s die passen in het MKB segment met een omzet van 5 tot 500 miljoen. In dit proces streven we altijd naar een nauwe samenwerking. Als partner investeren we relatief veel tijd in kennismaking. Wie zijn wij en wie bent u? Heeft u een klik met onze consultant? Wat is uw vraag of behoefte én passen we bij elkaar? Als we op één lijn zitten, gaan we snel van start. De nieuwe CEO is er liever morgen dan volgende week.

De tijd nemen voor elkaar is investeren in succes

Duurzame Executive Search start met een goed begrip van de context. Van achtergrond en stakeholders, tot groeistrategie en marktsegment. Tijdsintensief, maar essentieel. De tijd nemen voor elkaar is immers investeren in succes. Daarbij willen we alle relevante personen spreken, intern en extern. Met het profiel dat we op basis daarvan schetsen, kunnen we kandidaten een breed en eerlijk beeld geven van de rol, verantwoordelijkheden, uitdagingen en kansen. Gedurende het proces stemmen we zoveel mogelijk af en blijven we controleren of we nog op één lijn zitten.

Ook een onafhankelijk oordeel?

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2021 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top