Ga naar hoofdinhoud

Sustainable
Executive Search

Bij Boardtrust geloven we in duurzaamheid. In duurzaam ondernemen, in duurzame relaties, in duurzame executive search. Mensen die duurzaam, en daarmee een lange tijd, succesvol samenwerken zijn immers hét bewijs dat wij ons werk goed hebben gedaan. Een duurzame match is een stevige basis voor gezamenlijk succes en goed voor alle partijen. Het scheelt tijd, geld en energie als een werkgever niet na korte tijd opnieuw op zoek moet. Duurzaam succes betekent dat kandidaten en opdrachtgevers keer op keer worden bevestigd in de juiste keuze die ze hebben gemaakt. En wij, tot slot, worden er simpelweg gelukkig van als anderen dat ook zijn.

Onze werkwijze: persoonlijk, eerlijk en soms confronterend

Bij Boardtrust hebben we een oprechte, soms confronterende werkwijze waarbij we kiezen voor functiespecialisme. Wij kennen de CEO’s, COO’s, CCO’s en CFO’s die passen in DGA- & Familiebedrijven, van MKB & scale-up tot 500 miljoen. Vast en Interim. In dit proces streven we altijd naar een nauwe samenwerking. Als partner investeren we relatief veel tijd in kennismaking. Wie zijn wij en wie bent u? Heeft u een klik met onze consultant? Wat is uw vraag of behoefte én passen we bij elkaar? Wat kunt u van ons verwachten, wat is de opdracht en kunnen we u – wanneer het er straks echt om gaat – van eerlijk advies voorzien, ook wanneer dat niet precies is wat u op dat moment wilt horen? Als we op één lijn zitten, gaan we snel van start. De nieuwe CEO is er liever morgen dan volgende week.

Onafhankelijke fee en aanpak

Bij Boardtrust behandelen we elke opdracht als onze eerste; we leveren altijd dezelfde toewijding en inspanning. Daarom hanteren we zowel voor onze sustainable executive search als voor onze andere diensten zoals RvA, RvC, HR Due Diligence en teamontwikkeling een eerlijke, flat fee. Onze fee is niet inkomensafhankelijk omdat onze inzet dat ook niet is. Daarmee weet u als klant altijd waar u aan toe bent en borgen wij als adviseur onze onafhankelijkheid en objectiviteit. Zo kunnen we u altijd van eerlijk advies voorzien in het maken van een duurzame keuze. Onze aanpak is al net zo transparant als onze fee structuur. Onafhankelijk van salarisniveau, bonussen of onderhandeling. Altijd hetzelfde, voor iedereen. Zo kunnen we met elkaar onze tijd en aandacht steken in het doorgronden van uw bedrijf, cultuur, strategie en de daarbij passende oplossing.

Ook een onafhankelijk oordeel?

Boardtrust

Rhijngeesterstraatweg 58
2341 BV Oegstgeest

Schrijf in voor de nieuwsbrief
Inschrijven nieuwsbrief

© Copyright 2023 | Privacy policy | Algemene voorwaarden

Back To Top