English

Boardtrust deelt kennis op Nyenrode

Theorie, ervaring, expertise en praktijk. De dynamiek van de externe CEO in het DGA- en familiebedrijf werd op Neyenrode vanuit alle hoeken belicht.

Krachten bundelen.

Onlangs vond op Nyenrode Business Universiteit een inspirerende seminar plaats over de externe CEO in het familiebedrijf. Met als hoofdvraag: hoe kan leiderschap op een duurzame manier vormgeven worden in het bedrijf?

Theorie en praktijk.

Onze Ron Nap stond met Renée de Kuyper en Bas Kodden op het podium. Een mooie mix van expertise. Rene de Kuyper deelde haar ervaringen -als aandeelhouder, commissaris en STAK bestuurder- met het binnenhalen én binnenhouden van een externe CEO. Bas Kodden, hoogleraar Nyenrode Business Universiteit, voegde een inspirerende en interactieve presentatie toe over bevlogen leiderschap met verhelderende voorbeelden uit de praktijk.

De ervaring van Boardtrust.

Als Boardtrust staan we dicht bij de soms rauwe praktijk. Waar tekstboek kennis wordt verdreven door hart, ziel en emotie. Waar theorie wordt ingehaald door roeien met de riemen die de praktijk biedt. Hoe mooi dat kan uitpakken illustreerde Ron samen met de hoofdrolspelers uit een opvolgingstraject. Het leverde een verhelderend en open gesprek op met Gijs Kurvers en Dennis Masereeuw over hoe opvolging in hun bedrijf vormgegeven is en wat de belangrijkste lessen zijn uit de praktijk.

We zien uit naar de volgende bijeenkomst. Wilt u ook een keer een dergelijk evenement bijwonen? Meldt u vast aan via info@boardtrust.nl, dan houden we u op de hoogte!

 


Meer weten?

Ron Nap helpt je graag verder.

Ron Nap

Founder