English

Welkom aan boord! Frank ten Doeschate

01/07/2022

Met veel plezier kunnen wij meedelen dat Frank ten Doeschate zich met ingang van 1 juli aansluit bij Boardtrust. Met Frank stapt er ruim 30 jaar ervaring in Executive Search en Bestuursadvies aan boord.

Nieuwsgierig & geboeid.

Frank kan putten uit een brede ervaring bij zeer uiteenlopende soorten organisaties en bedrijven. Op het werkterrein van Boardtrust, DGA- & Familiebedrijven, voelt hij zich bijzonder goed thuis en hij zal zich hier met nadruk op gaan richten. Hij voert graag het gesprek aan de directietafel (en soms letterlijk de keukentafel…) van de ondernemer over wat er nodig is voor de ontwikkeling van het bedrijf. Wat is er aanwezig? Wat zijn de drijfveren, de talenten, de kennis en de tekortkomingen? En wat is er nodig voor de nieuwe fase? Welk type leiderschap past het beste? Goede voeling krijgen met het DNA van de ondernemer en zijn onderneming is voor Frank de sleutel voor een succesvolle match. Kortom: wat is het profiel van de nieuwe vrouw of man die een positie in de directie gaat vervullen. Frank wordt na al die jaren nog keer op keer geboeid door het verhaal van de ondernemer en de mensen die de organisatie vormen.

De kracht van samen.

Frank: “Ik zie uit naar de switch van zelfstandig ondernemerschap met mijn bureau Ten Doeschate Search naar gezamenlijk ondernemen met het team van Boardtrust. Door ervaring te bundelen en te delen lever ik graag een bijdrage aan het realiseren van de groeiambitie van Boardtrust.

Frank ‘speelt een thuiswedstrijd’, hij woont in Oegstgeest waar ook het kantoor van Boardtrust is gevestigd. Gehuwd en vader van vier zonen. Naast werken houdt Frank van sporten (o.a. racefiets, fitness en skiën) en varen met de sloep. Dus welkom aan boord Frank!