English

Boardtrust heeft weer ruimte voor ondernemende consultants

Vanuit onze eigen ervaring in de bureauwereld is het idee van een ‘ander model’ geboren. Een model waar vrijheid en ondernemerschap passen naast kwaliteit en snelheid. Waar hiërarchie niet je beloning en positie bepalen, maar je inzet en output. Een ondernemend executive search bureau. Voor consultants die de vrijheid en verantwoordelijkheid willen van zelfstandig ondernemen en de schaalgrote, impact, kwaliteit en service van een bureau.

Boardtrust heeft weer ruimte voor ondernemende consultants de ruimte om zelf aan het roer te staan. De mogelijke drempels om die stap te nemen, nemen we voor je weg. Kantoorruimte is duur, hetzelfde geldt voor bijscholing en ondersteuning. Je eigen administratie doen is saai en tijdrovend. Marketing en events is een vak apart. Alleen is ook maar alleen en zit je snel aan je maximale capaciteit. En er zijn altijd wel klanten die hun rekening niet op tijd of helemaal niet betalen. Geen wonder dat de stap naar ondernemerschap door weinigen succesvol wordt gezet.

Jouw doel: de onbeperkte ontwikkeling van je expertise, je netwerk, jezelf en de business. En daarin met plezier met anderen samenwerken. De opdrachten waaraan je werkt, kies je helemaal zelf. Alleen jij bepaalt de balans tussen werk en privé. Wil je drie dagen in de week werken? Prima. Wil je elk jaar twee maanden vakantie? Ook goed. We willen graag dat je je vrij voelt om zelf de beste manier van werken te ontwikkelen. Met support waar nodig en vrijheid waar mogelijk.

Wil je meer weten of eens vrijblijvend kennismaken met een van de oprichters of iemand die je voorging in deze stap? Neem contact op met Riëtte Blacquire en zij verbindt je aan de juiste persoon.