English

Leiderschap in DGA- en familiebedrijven

Succesvol leidinggeven aan DGA- en familiebedrijven.

Vergroot kennis, leiderschap en impact.

Bij Boardtrust begrijpen we de unieke uitdagingen van DGA- en familiebedrijven. Daarom zijn we er trots op dat we een leergang aanbieden die speciaal is afgestemd op leiders en toekomstige leiders van DGA- en familiebedrijven. Ons programma is ontworpen om deze leiders te helpen sterke leiderschapsvaardigheden op te bouwen, hun impact te optimaliseren en voor te bereiden voor succes op lange termijn. Lees meer voor de achtergrond, details en voordelen van deze leergang, en ontdek hoe het u en uw organisatie kan helpen zich te ontwikkelen.

Voorkom veelgemaakte fouten.

Andere dynamieken, stakeholders, communicatie en besluitvorming zijn slechts een greep uit de elementen waar managers tegenaan lopen na een overstap. Als ze de stap al kunnen maken, want de meeste DGA- en familiebedrijven kennen het afbreukrisico en willen iemand die ‘bekend is met de dynamiek van een DGA- of familiebedrijf’. Dat is begrijpelijk, maar niet nodig. Een gedegen voorbereiding en kennis van het werkveld wel.

Leer van succesvolle leiders die je voorgingen.

Boardtrust Academy helpt jou succesvol te zijn als manager of directeur in de ondernemende wereld van DGA- en familiebedrijven. Het begrijpen en beheersen van de onderscheidende kennis en dynamieken van dit type bedrijven zal jouw leiderschapscapaciteiten vergroten en je helpen om een duurzame ontwikkeling te maken. Extern management is van vitaal belang voor DGA- en familiebedrijven. Dat blijkt steeds weer uit onderzoek naar de succesverhalen. De juiste persoon, die op de juiste manier zijn of haar positie vormgeeft, is voor beide partijen essentieel voor een duurzame samenwerking. Daarop bereiden we met deze leergang het extern management optimaal voor. Zo dragen we samen bij aan het bestendigen van de toekomst van de bedrijven die de motor zijn van de Nederlandse economie.

Investering.

De prijs voor de volledige leergang bedraagt € 5.450,- (excl. BTW)

Bij de prijs inbegrepen:

  • Zeven bijeenkomsten met aansprekende docenten en sprekers
  • Alle benodigde materialen
  • Management Drives & Individuele coaching
  • Boardtrust Academy Certificaat (bij minimaal zes van de zeven modules en de case presentatie)
  • Twee keer (netwerk) diner met alle deelnemers

Betaling gaat via factuur of iDeal en dient te zijn voldaan voor aanvang van het programma. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Data & Deadlines.

  • De volgende mogelijkheid om deel te nemen aan de leergang is voorjaar 2024 (vanaf 10 april)
  • Inschrijving geopend per 1 november 2023
  • Lees hier meer informatie over de leergang
  • Locatie: centrale locatie, midden Nederland

 

Direct aanmelden 

Neem vrijblijvend contact op