English

Boardtrust. Academy

Bij Boardtrust begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee DGA- en familiebedrijven worden geconfronteerd. Met de Boardtrust Academy bieden we een reeks oplossingen om de ontwikkeling van leiderschap te ondersteunen. Onze producten zijn ontworpen om DGA- en familiebedrijven te helpen hun leiderschapspotentieel te identificeren en te ontwikkelen, waardoor een sterke basis voor duurzaam succes wordt gelegd.

We helpen u verder met de ontwikkeling van uw bedrijf.

Welkom bij Boardtrust Academy, waar we een kennis, tips en tools bieden voor leiderschapsontwikkeling in DGA- en familiebedrijven. DGA- en familiebedrijven maken een substantieel deel uit van de onze economie en opereren vaak met een unieke reeks uitdagingen en kansen. Hoewel deze bedrijven veel voordelen bieden, zoals een sterke betrokkenheid en gedeelde waarden, kunnen ze ook te maken krijgen met extra uitdagingen als het gaat om leiderschap en leiderschapsontwikkeling.

Bijzonder maar complex.

In een DGA- of familiebedrijf kunnen leidinggevende functies worden vervuld door familieleden die geen formele opleiding of ervaring in management hebben, wat kan leiden tot een gebrek aan duidelijkheid en richting. Bovendien beïnvloedt – direct of indirect – de familiedynamiek de besluitvorming en dagelijkse gang van zaken, wat de kans op conflicten en meningsverschillen vergoot. Daarmee kunnen zowel het bedrijf als de harmonie in de familie negatief kunnen beïnvloeden.

Succes en duurzaamheid.

Hier komt de ontwikkeling van leiderschap om de hoek kijken. Het ontwikkelen van effectieve leiderschapsvaardigheden is essentieel voor het succes en de duurzaamheid van DGA- en familiebedrijven. Sterk leiderschap kan uw bedrijf helpen complexe situaties het hoofd te bieden, conflicten te beheersen en effectieve strategieën voor groei en ontwikkeling te implementeren. Door te investeren in leiderschapsontwikkeling kunnen DGA- en familiebedrijven ervoor zorgen dat zij over de vaardigheden en kennis beschikken die nodig zijn om te slagen, zowel nu als in de toekomst.

Passende oplossingen.

Boardtrust Academy biedt ondersteuning om u te helpen groeien en u te ontwikkelen als leider. Business Mentoring biedt een één-op-één klankbord, dat u begeleiding, advies en steun biedt bij het omgaan met de unieke uitdagingen van DGA- en familiebedrijven. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende specifieke programma’s over onderwerpen als management, communicatie, governance en opvolging, die zijn ontworpen om u te helpen de specifieke vaardigheden te ontwikkelen die u nodig hebt om te slagen. Tot slot biedt onze artikelen bibliotheek toegang tot een uitgebreide verzameling bronnen en informatie over leiderschap, management en DGA- en familiebedrijven, zodat u over de kennis en hulpmiddelen beschikt die u nodig hebt om als leider.